- Obecnie brak na stanie

PABA (kwas para-aminobenzoesowy) znajduje się w żywności, takiej jak zboża, jajka, mleko i mięso. Jest prekursorem kwasu foliowego i może być wykorzystywany przez naszą mikrobiotę jelitową do produkcji kwasu foliowego.
Właściwości PABA:
Składniki
PABA (kwas para-aminobenzoesowy), żelatyna (kapsułka), kwas stearynowy (źródło roślinne), krzemionka i stearynian magnezu (źródło roślinne).
Sposób użycia
Należy przyjmować 1 kapsułkę dziennie, podczas spożywania posiłku.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych, przed użyciem należy skonsultować się z lekarzem w przypadku ciąży, karmienia piersią, zażywania leków lub przewlekłej choroby.