

Domowy Syrop z czarnej porzeczki POLSKA RÓŻA ma mocny, oryginalny smak i zapach. Doskonały do sporządzania napojów oraz zalecany również do deserów. Czarna porzeczka jest doskonale znana w tradycji ludowej. Ceni się ją z uwagi na walory smakowe i inne korzystne właściwości. Syrop z czarnej porzeczki powstaje w oparciu o tradycyjną recepturę, z tłoczonych owoców. Krótki, prosty skład oraz sprawdzona jakość owoców gwarantują jego niezwykły smak. Czarna porzeczka to prawdziwy skarb natury. Oznacza się nie tylko wybornym, kwaskowo-słodkim smakiem, ale kryje w sobie także wiele cennych, wspierających zdrowie składników. Świeże owoce są pyszne, jednak nie mamy do nich dostępu przez cały rok, dlatego warto sięgnąć po sok od Polskiej Róży.
Do czego używać syropu z czarnej porzeczki?
Składniki
Cukier, sok z czarnej porzeczki, kwas cytrynowy.
Sposób użycia
Przeznaczony do sporządzania napojów oraz jako dodatek do potraw, deserów i lodów.
Przechowywanie
Po otwarciu produkt przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 30 dni.