

Tradycyjna receptura w nowoczesnej odsłonie – naturalny Syrop z czarnego bzu POLSKA RÓŻA to obowiązkowa pozycja w Twojej kuchni. Tworzony jest wyłącznie z naturalnych, starannie wyselekcjonowanych owoców, które tłoczymy bez dodatku cukru, na tradycyjnej prasie. To właśnie sprawia, że syrop z czarnego bzu to domowy produkt, który przywołuje na myśl słodkie desery jak u babci. Wykorzystaj go jako dodatek do deserów lub zimowej herbaty. W obecnych czasach trudno jest znaleźć w sklepach prawdziwie wartościowe i naturalne produkty. Opakowania nęcą kolorami i zachwalają świetny smak, ale dodatki chemiczne, które dodano do składu wielu napojów, nie są obojętne dla zdrowia.
Do czego używać syropu z owoców czarnego bzu?
Składniki
Cukier, sok z czarnego bzu (37%), kwas cytrynowy (jako regulator kwasowości).
Sposób użycia
Jako dodatek do napojów i deserów.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce w zamkniętym opakowaniu, spożyć w ciągu 30 dni.