- Obecnie brak na stanie

Jarmuż GORVITA - warzywo stosowane od starożytności to bogate źródło białka, błonnika, witamin a przede wszystkim witaminy K, a także soli mineralnych - zwłaszcza wapnia i potasu, oraz sulforafanu wykazującego działanie antyoksydacyjne. Owoce oraz produkty zbożowe, podobnie jak mięso i mleko, są ubogim źródłem witaminy K, dlatego warto sięgnąć po ten preparat.
Składniki
Ekstrakt z jarmużu 4:1 (brassica oleracea), żelatyna (składnik kapsułki).
Sposób użycia
Przyjmować 1-3 kapsułek dziennie po posiłku. Kapsułkę połknąć i popić wodą.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej (15- 25ºC) w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwaga
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkty te nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Ważne jest stosowanie zrównoważonego jedzenia i zdrowego trybu życia. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik preparatu.