

Ludowe Receptury Dla wsparcia odporności na infekcje, wirusy, drobnoustroje MIR-LEK to mieszanka ziołowa złożona z suszonych i rozdrobnionych części roślin, takich jak: bukwica, wierzbówka kiprzyca, czystek, jeżówka, ketmia szczawiowa, bez czarny, imbir, kurkuma, pieprz czarny, gryka. Bukwica zwyczajna zwiększa zdolność ochrony przed infekcjami, wierzbówka przeciw wirusom i drobnoustrojom, czystek działa wzmacniająco na układ odpornościowy, jeżówka przyczyna się do pracy układu odpornościowego, bez czarny wspiera ochronę organizmu, imbir pomaga w utrzymaniu odporności organizmu, kurkuma pomaga w utrzymaniu skuteczności układu odpornościowego, pieprz czarny pomaga w utrzymaniu układu odpornościowego, ketmia szczawiowa pomaga wzmocnić organizm.
Składniki
Ziele bukwicy (15%), ziele wierzbówki kiprzycy (15%), ziele jeżówki purpurowej (15%), owoc bzu czarnego (15%), ziele czystka (10%), kwiat ketmii szczawiowej (10%), korzeń imbiru (5%), korzeń kurkumy (5%), ziele pieprzu czarnego (5%), łuska gryki (5%).
Sposób użycia
Saszetkę produktu w szklance lub w kubku ceramicznym 250ml i zalać wrzącą wodą. Przykryć i odstawić na 10-15 min. Pić po wystudzeniu.
3 razy dziennie po 1 szklance naparu z 1 saszetki. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu niedostępnym dla dzieci.
Uwaga
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych. Spożywanie nie jest wskazane dla kobiet w ciąży oraz karmiących piersią. Chronić od światła. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik produktu.