

Gluko-gryk max to suplement diety zawierający liść morwy białej, łuskę gryki, hibiskus, strąk fasoli, majeranek, malina, borówka czarna oraz rabarbar. Liść morwy białej może pomóc w utrzymaniu równowagi metabolicznej węglowodanów w organizmie, majeranek pomaga utrzymać równowagę fizjologiczną, malina przyczynia się do komfortu trawiennego, borówka czarna przyczynia się do prawidłowego metabolizmu glukozy, lipidów i białek. Gluko-gryk max to maksimum smaku wydobyte z naturalnych ziół i owoców. Nie zawiera barwników i aromatów, a owocowo-ziołowy smak sprawia, że może być z powodzeniem stosowany jako napój do posiłków, uzupełniając jednocześnie dietę w składniki odpowiedzialne za utrzymanie prawidłowego metabolizmu cukrów w organizmie.
Składniki
Hibiskus 28%, liść morwy białej 20%, strąk fasoli 10%, łuska gryki 10%, majeranek 8%, malina 8%, borówka czarna 8%, rabarbar 8%.
Sposób użycia
Saszetkę produktu w szklance lub w kubku ceramicznym 250ml i zalać wrzącą wodą. Przykryć i odstawić na 10-15 min. Pić po wystudzeniu.
3 razy dziennie po 1 szklance naparu z 1 saszetki. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu niedostępnym dla dzieci.
Uwaga
Produkt przeznaczony dla osób dorosłych. Spożywanie nie jest wskazane dla kobiet w ciąży oraz karmiących piersią. Chronić od światła. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik produktu.